Διπλωματικές Μεταπτυχιακές Εργασίες

 

Βαρβαρής Δημήτρης (2020). «Διαπολιτισμική επάρκεια – ετοιμότητα τελειόφοιτων φοιτητών και φοιτητριών Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ». Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Κατσούλη, Μ. (2020). «Εγκαταλείποντας την ντουλάπα: τα στάδια του coming out ομοφυλόφιλων γυναικών στην Ελλάδα, παράγοντες που το επηρεάζουν και συνέπειες». Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. https://apothesis.lib.hmu.gr/bitstream/handle/20.500.12688/9522/KatsouliMaria2020.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Ηλιάδου, Μ. (2020). «Το coming out ομοφυλόφιλων ανδρών στην Ελλάδα: στάδια, παράγοντες που το επηρεάζουν, συνέπειες». Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. https://apothesis.lib.hmu.gr/bitstream/handle/20.500.12688/9386/IliadouMarianna2020.pdf?sequence=1&isAllowed=y4

Ταχίρ, Χ. (2020). «Στρατηγική επιπολιτισμού και ικανοποίηση από τη ζωή σε δεύτερης γενιάς μετανάστες αφρικανικής καταγωγής στην Ελλάδα». Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. https://apothesis.lib.hmu.gr/bitstream/handle/20.500.12688/9583/TachirChalient2020.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Καλτσά Λιάνα, (2020). «Μελέτη της Κοινότητας του Καταυλισμού της Νέας Αλικαρνασσού στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης». Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Κυριμιζάκη Στέλλα, (2020). «Η Νοηματοδότηση της Εμπειρίας του διαζυγίου από την πλευρά των γυναικών» Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Λαθιωτάκη Κατερίνα, (2020). «Η ανάρρωση από το τραύμα στην έμφυλη βία» Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Βοριζανάκης Αντρέας, (2020). «Μεγαλώνοντας στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας. Η επίδραση της εμπειρίας στην ενήλικη ζωή» Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

 

Σε εξέλιξη

 

Κατσάπη Χ. «Κατευθυντήριες οδηγίες για παρέμβαση στους ηλικιωμένους στην Κοινότητα από τον Κοινωνικό λειτουργό-Πιλοτική μελέτη»

Φουντουλάκη Κ. «Από τον Εγκλεισμό στην Αυτονόμηση: Αφηγήσεις  Ζωής πρώην  Εξαρτημένων»

Κούρκουλα Φ. «Μετανάστριες θύματα έμφυλης βίας στην Ελλάδα: Αντίληψη της ανάγκης και συμπεριφορές αναζήτησης βοήθειας»

Οικονόμου-Ευμορφούτσικου Κ. «Η θεωρία του δεσμού στην διαταραχή πανικού: το βίωμα των ανθρώπων με διαταραχή πανικού και η συμβολή της θεραπείας στα ενεργά μοντέλα δεσμού»

Ανδριανοπούλου Ε. «Μέσα στο κάδρο: προσεγγίσεις της ενταξιακής εμπειρίας Αφγανών αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, με την μέθοδο του Photovoice»